Rólunk

Egyesületünk 2005-ben alakult meg, nagy tapasztalattal rendelkező sportolókból, akik már nem fiatal koruk ellenére (40 éves férfiak) sportszeretetüket és tudásukat továbbhasznosítva továbbra is aktívan kívántak sportolni. A csapattagok gyerekkori és fiatalkori csapataikból a vízilabda mérkőzések révén kerültek egymás közelébe. Megalakították a Vidám Vízilovak csapatát és megkezdték a versenyzést a Budapest Felnőtt Bajnokságban. Az évek során ebben a bajnokságban mindig az első három hely valamelyikén végeztek. 

A felnőtt csapat a fenti bajnokság mellett minden évben elindul az éppen aktuális Masters világeseményen. Az elmúlt 5 évben minden eseményről éremmel tértek vissza: van már a tarsolyukban 1 Világbajnoki arany- és 2 ezüstérem, illetve 2 Európa bajnoki arany és 1 bronzérem!

 Edzőink a felnőtt csapat oszlopos tagjai (Besenyei Attila, Molnár Róbert, Ürögi Zsolt).

 2013-ban csatlakozott hozzájuk egy csapatnyi gyerek és megalakult az utánpótlás szekció is.

A szezonokat gyermekeink hatalmas lendülettel kezdik meg: MASTERS érmeket halmozó edzőikre és a csapatra felnézve, illetve példaképnek tekintve sportolói, emberi és edzői mivoltukat. 

A 2016-2017es szezonban egyesületünk első utánpótlás érmét is megszerezte: a Budapest Bajnokságban szereplő 2002es korosztályú sportolóink ezüstérmesek lettek! Ez a fiatal gárda előszeretettel jár az „öregek” meccseire tanulni, illetve tapasztalatot szerezni, nem véletlen, hogy már ők is ezüstérem birtokosai lettek.

Egyesületünk utánpótlás és ifjúsági korú sportolóival 3 Országos, 1 serdülő, 2 gyermek fiú csapattal indul a 2017-2018-as versenyszezonban

LOVAK, LOVAK, VÍZILOVAK, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

 

Kapcsolat

Kisbalázsné Janicsek Mercédesz Telefon: +36 70 313 19 93 Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

On-line felhasználók

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

A vidamvizilovak.hu oldal sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
További részletek